Boende

Vi erbjuder Privata chalets (hus) av bästa standarden. Alla våra chalets har personlig karaktär och det blir lätt att känna sig hemma. De har alla stora vardagsrum och en varm och avslappnad atmosfär. Vår personal tar hand om dig från första ögonblicket tills du försvinner ut i backarna. Ingenting saknas.


Hus Saskia

  • Saskia Öst 10 - 13 personer
  • Saskia Väst 10 - 13 personer

Vårt Flaggskep. Ett chalet med all den charm, design och bekvämlighet du kan önska dig. Nu med en helt ny het källa på terassen. Favorit chalet för alla som söker den extra lyxiga vintersemestern. Marcus, vår köksmästare sans pareil, har fått en stor lojal grupp gäster - under sina 18 år med oss - som återkommer varje år för att njuta av den fantastiska maten! Saskia's ligger nära liftstationen men är ändå helt privat med otroliga vyer över Romanch dalen.

Det krävs minst 20 personer för att boka Saskia för helt exklusivt utnyttjande. Vissa veckor erbjuder vi Saskia per rum. 

Saskia lounge

Hus Rostaing

  • 11-17 personer

Perfekt för en storfamiljs semester eller flera mindre grupper / par som tycker om social umgänge. För er som åkt med oss tidigare så tänker vi i år på Rostaing som vårt nya Rissou.

Rostaing ligger i den pittoreska lillbyn La Villette och ger en genuin insyn i en äldre alpinsk livstil. Den gamla bergsgården har blivit minutiöst resturerad och utrstrålar karaktär och charm med ett överflöd av orginal detaljer. Alla de fyra våningarna är väldesignade för maximal komfort. De två allrummen, den stora vackra stenvälvda matsalen och rummen gör att Chalet Rostaing är utmärkt för både en större grupp liksom flera mindre grupper eller per enstaka rum. 

Rostaing lounge

Hus Lucette

  • 8-11 personer

I hjärtat av La Villette ligger Chalet Lucette. Ett tre vånings chalet med med generösa utrymmen där varje sovrum har ensuite. Från den stora balkongen med utsikt till den rymliga kombinationen av öppet matsal och vardagsrum finns det hörnen att hitta att slå sig ned med en bok eller ännu hellre en kir i handen medans man hjuter av solnedgången. 

Lucette lounge

Hus Dibona

  • 5-6 personer

Chalet Dibona, vårt minsta chalet, ger dig en chans att njuta i en intim miljö. Mysiga Dibona är en del av en varsamt renoverad fransk lantgård med en riktig hemkänsla perfekt efter en dag i backarna. Sitt framför den härliga öppna spisen innan maten serveras i ett kombinerat mysrum och matsal. Stort nog för en grupp eller en familj på 6. 

Dibona lounge 3

Gentiane - Lägenhet med halvpension

  • 8 personer (4 sovrum)

Gentiane ligger centralt vid Vaujany's övre torg med fantastiska vyer över hela dalen från den stora balkongen. Lägenhetens sovrum är avdelade i två utrymmen som gör den speciellt lämpligt för två familjer att dela. Allrummet är stort och bekvämt med öppen spis, stor TV och en skönt avslappnande atmosfär. Personalen ser om dig med allt du behöver på morgonkvisten innan backarna lockar och en lyxig valkomponerad middag när du kommer hem. 

Gentiane lounge

Lägenheterna

  • 2 Sovrum
  • 3 Sovrum
  • 5 Sovrum

Vill du laga egen mat i ett generöst utrustat kök eller äta ute många kvällar? Rymliga och med välutrustade kök, La Perle de lÓisans är Ski Peaks enda självförsörjande 4-stjärniga lyxiga lägenheter. Bekväma sängar, öppna spisar och fina balkonger med utsikt ingår också!. 

Lounge  dining