Resor till och från

Vår transferdag är på söndagar då vägar och flygplatser är lugnare och det innebär att du kan ha en underbar sista dag på pisterna eftersom lördagen är den dan då pisterna verkligen är tomma!

Flyg från Stockholm (Arlanda) och Göteborg (Landvettern) ankommer Lyon med ett stop. Exakt vilket stop beror på val av flyg. Totala flygresan kommer att vara mellan fyra och fem timmar


flight
Airlines From To
Lufthansa Gothenburg Lyon
KLM Arlanda
Air France
Swiss
SAS
Air Brussels
Norwegian
private-transfers

Transfer

Om du bokat flyg och transfer via Ski Peak så möts du direkt vid flyget utav en Ski Peak representant och åker Ski Peaks egna buss transfer till Vaujany. Ungefärlig restid är 90 -120 minuter från Lyon. Under transfern blir du informerad av vad som kommer att hända när du anländer med liftkort, skidhyra osv. Du blir också vad som är på gång just denna veckan I Vaujany och kan ställa frågor.


Skis

Att ta med skidutrustning

Tillgänglighet till plats samt kostnad av att ta med ski skidutrustning beror på flyget. Vi har haft god erfarenhet med Lufthansa, Air France och Norwegian från svenska flygplatser. Det är bäst att prata med oss vid bokningstillfället för att diskutera skid och brädutrustning.

Baggage

Baggage

Baggage vikt och storlek och kostnad beror på valt flyg.