Team

Medarbetare 

Bortsätt från individuella kompetenser så letar alltid Skipeak efter medarbetare med en -Ja, det kan vi ordna - attityd. Det gör ofta att vi har en lite äldre åldersgrupp bland våra skidgalna personal. Det gör också att semestern blir mer avslappnande för vår personal är mer kunnig och förstår vad som krävs för att en semester skall bli riktigt bra. Många av vår personal återvänder var eller vart annat år och det är inte ovanligt med glada återseenden. En del har till och med flyttat till Vaujany för liksom oss kan de inte få nog av byn.

restaurants

Nigel

Grundare och allmän chef av Ski Peak sedan 1988. Han renoverade Maison Rostaing och byggde Chalet Saskia i Vaujany. En gång i tiden arbetade han i stan och tillbringade 5 underbara år i sydamerika med familjeföretaget. Han älskar att tillbringa tid uppe i bergen med skidor, klättringsutrustning, sovsäck eller till och med att spela tennis på sommaren (vilket han definitivt inte är bra på!). Segling och cyckling figurerar ofta och han hoppas att kunna spendera ännu mer tid i framtiden med allt man kan göra! Lyckligt gift med Annika sedan 1985 som han träffade när hon arbetade en vinter säsong och han kom för att åka skidor. 5 barn senare är han en stolt far. 

Nigel

Jamie (Jay) Purkhardt

Professionell freelansare och evangemang arrangör under sommaren halvåret och fulltidsanställd under vintern hos Ski Peak (ända sedan födelsen!). Väldigt social person som trivs med alla utom just den personen som gav honom fel namn för flygbokningar (det var kul att se!). Älskar att filma sig själv när han åker skidor med sin Go Pro och har därför utvecklat vad som bäst kan kallas en unik stil....Han är en passionerad skidåkare med många galna stunt ideer och tycker bäst om att tillbringa tid bland bergen. Han spelar också tennis (sägs det......) 

me ski

Marcus och Rosa Cull

Marcus och Rosa träffades i Vuajany när de först arbetade för Ski Peak för länge sedan. Så länge sedan att de numera har en dotter, Jasmin som verkar ha ärvt Markus kärlek för skidor och ovanliga utomhus aktiviteter. Markus är en otroligt begåvad köksmästare som älskar att skapa inspirerade rätter. Han had kallats en extrem puderhund men han gillar också att surfa, spela tennis (mer naturligt sportig än kunnig.....), att simma och mountain-biking. Underbara Rosa håller Saskia och Ski Peak i Vaujany på rätt köl, hanterar personal frågor under säsongen och välkomnar alla. Hon föredrar promenader och sol framför skidåkning. 

Marcus and Rosa