Lite grann om oss

Ski Peak har varit i Vaujany i över två årtionden. Vi utför inte resor någon annanstans – för Vaujany är det bästa vi vet. Dra fördel av vårt specialist kunnande och åk skidor i härliga Vaujany med oss.


Varför här?

Vi lämnade aldrig Vaujany bakom oss för vi känner att denna skidorten har så mycket att erbjuda att vi blivit sammanväxta med tiden. Nigel hittade Vaujany i 1988 och blev helt förälskad när byn var en pytteliten avlägsen alpinsk ort. Byn hade precis avslutat ett ovanligt jätteproject med EDF energi och hade som följd den ovanliga möjligheten att själva kunna investera i vad som blev europas ovanligaste gondola lift. Så den lilla alpina byn blev kvickt en skidort med fantastiska möjligheter. Tack vare samarbetet med EDF och skidliften så växte byn och har ända sedan dess haft som mål att bli en levande ort med fantasktiska resurser trots sin lilla storlek. 

Vaujany-beautiful

Utvecklingen

Vi växte och växte fram till 2008 då ekonomin lidit och i sin tur så gjorde vi. Vi bantat vid behov och nu har en stor formel som vi är mycket stolta över.

Vi finns i Oisans, Isere dalen, som är ett mecka för cykling och andra alpina sporter och aktiviteter. Ta en titt på sommar verksamhet "Peak Adventures" för att få veta mer.

Peak äventyr