Ett Stort tack till...

Lateral Studios

Denna webbsidan har skapats av två riktigt begåvade killar från vårt närområde. De har jobbat hårt och mycket flexibla. Om du själv vill bygga en ny hemsida så kontakta gärna dem.


O, Brother

Fotografier och videos kommer från två talangfulla bröder. Sebastian fotograferar och Charlie tar video. Tillsammans har de tagit fantastiska bilder och video av Ski Peak och våra chalets. Vi ser fram emot flera videor som just nu är i produktion. 

Oh brothers1

Matej Dumancic (Dumbldrone)

Adam kom till Saskia på ett press besök och tog underbara bilder som han redigerat. Vi är verkligen tacksamma för hans besök och hans ovanliga och artistiska fotografier och önskar honom all lycka i sina framtida satsningar.

Dumbldrone

Cable car arriving

All vår personal som under åren skickat fotografier till oss

Nästan alla blir fotografer i fotogeniska Vajuany och eftersom vår personal tillbringar hela skidsäsonger så är det inte så konstigt att de tagit fantastiska bilder och lyckligtvis har de tillåtit oss att använda dem. Framför allt många bilder som kommit från: Hilton Poultney, Emma Dickenson and Robert Leslie.

Wow


Partners

Peak Velo

Drivs i våra chalets i Vaujany och La Villette. De erbjuder paket med träningsprogram för cyklister och triathlon utövare. De är mycket duktiga på och kan området väldigt väl.

peak velo

"Lilas" lägenhet i Casis

På Cote d'Azur – I hjärtat av Provence ligger 'Lilas' lägenhet med utsikt över den historiska fiskebyn. Stränder, restauranger och det underbara torget är lätt åtkomliga från lägenhetens centrala position. Njut av romantiska middagar på den sydliga balkong/terrassen med utsikt över havet.

Kolla in det

casis

Yacht Amanzi

En superb 56 foot Oyster segelbåt som seglar i medelhavet och karibien. Lyxig chartersemester med mycket erfaren besättning som kan alla perfekta ankarplatser och hamnar.

Vatten Yacht

Amanzi logo1