Att resa med oss

Varför väljer man Ski Peak

Vi har aldrig lämnat Vaujany för en annan ort för vi tror att vi har en magisk och unik plats som inte kan replikeras någon annanstans. Vi tror att vårt kök och vår service är oslagbara och skidåkningen är fantastisk. Om du inte varit här alla redan så är det på tiden att du kommer och själv upptäcker detta paradis!

Ski Peak towel

Familjesemester

Vaujany har mycket för familjen, så mycket att byn är utsedd som en av de eftertränktade 'Famille Plus” orter. Här finns ett fantastiskt och ovanligt prisvärdigt barndagis, en första klasses inomhus pool, en helt ny inomhus isrink, bowling alleer, och trygga gator. Senaste utlagan av Cadogan Guides ansåg att byn var den allra bästa bland alla små skidorter. 

Family trip out

Åka med andra

I frankrikes domstolsväsen har man börjat tillämpa en lag som förbjuder alla utom franska skid instruktörer att visa skidåkare runt pisterna. Därför har vi inga guider. Däremot har vi inget emot om våra medhjälpare som har gott om tid åker mycket med våra gäster på en voluntär basis men Ski Peak som företag har ingen del i det. 

Group skiing