Att resa med oss

Varför väljer man Ski Peak

Vi har aldrig lämnat Vaujany för en annan ort för vi tror att vi har en magisk och unik plats som inte kan replikeras någon annanstans. Vi tror att vårt kök och vår service är oslagbara och skidåkningen är fantastisk. Om du inte varit här alla redan så är det på tiden att du kommer och själv upptäcker detta paradis!

Ski Peak towel

Fantastisk Cuisine

Så var det det här med maten...För en del av våra gäster en av huvudanledningarna till att de kommer tillbaka år ut och år in. Vår köksmästare och matguru och överallt ansvarige är Marcus Cull. Det säger vi med stolthet eftersom han skapat en sådan fantastisk mat miljö att inte nog med att våra kockar gärna återkommer men också att han inspirera dem så fantastiskt att Ski Peak alumini kockar numera finns världen runt. Varje kväll serverar våra kockar en rad spännande rätter. 

IMG 0482-2

Familjesemester

Vaujany har mycket för familjen, så mycket att byn är utsedd som en av de eftertränktade 'Famille Plus” orter. Här finns ett fantastiskt och ovanligt prisvärdigt barndagis, en första klasses inomhus pool, en helt ny inomhus isrink, bowling alleer, och trygga gator. Senaste utlagan av Cadogan Guides ansåg att byn var den allra bästa bland alla små skidorter. 

Family trip out

Minisemester

Några dagar i Vaujany kan vara lika vederkvickande som en hel vecka. Byt bort de gråa dagarna och sörjiga gatorna mot lite upplyftande ’R & R’ i Alperna. Låt oss arrangera flyg och transfer. Allt du behöver göra är att hoppa in i bilen eller taxin utanför kontoret och åka till flygplatsen. Visst kan man vara mycket upptagen på jobbet men med bara en eller om du vill två dagars ledigt kan du få till tre eller fyra dagar av Ski Peaks fantastiska korta 'ski-your-heart-out-be-pampered-and-return-with-a-goggle-tan' erbjudande. Livet är till för de som väljer att leva! 

Can't be beaten

Åka med andra

I frankrikes domstolsväsen har man börjat tillämpa en lag som förbjuder alla utom franska skid instruktörer att visa skidåkare runt pisterna. Därför har vi inga guider. Däremot har vi inget emot om våra medhjälpare som har gott om tid åker mycket med våra gäster på en voluntär basis men Ski Peak som företag har ingen del i det. 

Group skiing