Varför väljer man Ski Peak?

Vi har aldrig lämnat Vaujany för en annan ort för vi vill vara allra bäst på orten, på vad vi kan och på vad vi erbjuder. Vi koncentrerar oss helt på en plats – en fantastisk plats. Vi älskar helt enkelt Vaujany och lillbyn La Villette. De finns ingen annan arrangör som erbjuder vad vi kan och gör här.


Boys and their toys 2

Vår Etik och Val

Vaujany och Ski Peak erbjuder en vanebildande kombination av fantastisk snö (både på och utanför pistens gränsesr), suverän logi, en härligt vänlig service och fantastisk mat på semestern. Allra helst skall man kunna vända sig till vem som helst bland personalen och fråga nästan vad som helst och få ett innerligt svar.

Genuine

Engagemang

Våra medarbetare engagerar sig så mycket i våra gäster att det händer att livstida vänskaper uppstår. De ser till att varje medlem i er grupp eller familj njuter och slappnar av på semestern. Det finns ingenting som är för litet att göra hjälpa till med. De delar med sig av sin kunskap och ger dig fakta och ärliga svar.


Staff guest relations

Våra gäster

Många av våra gäster kommer tillbaka och det tycker vi är det bästa beviset på att vi vet vad som behövs för en lyckad semester.

Rostaing Comfort

Bekvämliga Logi

Vi har bara bekvämliga logi med allt som krävs för en äkta hemkänsla. All täcken är sköna, alla kuddar mjuka och nästan alla rum har en-suite badrum. Boka kvickt för att försäkra dig om just ditt rum.


Lucette Lounge  11

Oklanderlig service

Vi har oklanderlig service i våra chalets med daglig städning i hela ditt chalet inklusive alla sov- och badrum. Efter den härliga skidåkningen välkomnas du hem till te/kaffe och kaka perfekt att mysa I sofan med och återhämta sig från dagens äventyr. Alla chalets har breda TV skärmar med ett urval av DVDs att välja ifrån, skönt för en familjekväll.

private-transfers

Flexibilitet

Som en liten specialist arrangör med lyxiga resor till Vaujany så har vi större fexibilitet än de större reseföretagen. Vi kan nästan alltid erbjuda alternativ till hela veckor. Så det blir lätt att komma iväg till alperna med oss även om du inte kan komma en hel vecka eller om du har en stor grupp eller vill arrangera en incentive resa.


IMG 0107-2

Fantastisk Mat

Frestande rätter och matalternativ! Våra partners kan täcka alla aspekter av din semester; oavsett om det är frukost från det lokala bageriet, lämna in måltider och kakor med HuSki, en 3-rätters middag eller en provsmakningsmeny med DineIndulge, en butik före ankomst med Carrefour - Vi har dina cateringbehov täckta

Staff genuine

Härliga medarbetare

Bortsätt från att vi har hårda rekryteringskrav på våra medarbetare så förstår vi vår personal och vår personal förstår oss och våra gäster. Vi hyr allra helst en något äldre personal med en – Ja, det kan vi göra! - attityd. Varje år kommer det någon ny härlig medarbetare men det är inte ovanligt att se personal återkomma år ut och år in. En del tycks till och med aldrig lyckas lämna oss.


norwegian

Enkelt

Vår ambition är att en semester med oss skall vara helt stressfri. Det är bara att slå sig ner I soffan. Te eller en kir kanske?

Charcuterie

Vaujany

Vaujany är verkligen annorlunda för det är en by först och en skidort i andra hand. Här finns en stark kommunkänsla och sammanhållning. Det ger en verkligt välkomnanade atmosfär där du snabbt känner dig som en deltagere i bylivet. Det är en säker plats för barn och alla vänliga ansikten får dig snart att le tillbaka.