Runt Byn

Vaujany ligger vackert på en sydlig sluttning och har långsamt växt under åren. Numera finns det mycket att njuta av runt byns hjärta: spa, bowling, simhall, isrink m.m. För att få plats med allt har byn byggts ut både uppför och nerför längs sluttningen. För att göra det lätt för alla att ta sig runt byn har allting kopplats ihop med sofistikerade rulltrappor och en funicular.


Rulltrappor

Högst upp i byn ligget ett torg med flera affärer, restauranger och barer. I mitten av byn ligger ytterligare ett torg med fler affärer, restauranger och barer samt den stora liften. De två torgen är ihopkopplade med ett par inomhus/utomhus rulltrappor. 


Funicular

Längst ner i byn ligger isrinken, simhallen, spa och alla sportanläggningar. En funicular lift - med ett stopp emellan där Saskia gäster kan stiga av och på - går från mittentorget till vägen/parkeringen utanför sportanläggningarna.


Buss

Vaujany har en buss service som går mellan La Villette och de två torgen varje halvtimma ifrån liftstationen. Ski Peak har även en skyttel service med vår minibus mellan: liften, torgen och de olika logierna för att hjälpa till.

Navette Gratuite