Barer

Allt eftersom byn vuxit till så har fler barer etablerat sig. Några har fantastiska solskensterrasser för en traditionell eftermiddags-solskens kir. Andra har belgiska öl i stort av urval. Det är inte långt mellan de olika barerna och åtminstone en eller två har bypersonaliteter som är värda att upptäcka.


Stiefs

Mångas favorit bar. Stief är kanske byns mest välkommnande personalitet. Som en ivrig mountainbike- och brädåkare anlände han i Vaujany och liksom oss åkte han aldrig härifrån. Han serverar belgiska öl, ett uppbåd aptitretare och digestif – pröva till exempel på Triple Karmeliet – en starkare gyllene belgisk öl.

På nedervåningen finns ett biljardbord och wifi. Här hittar man de flesta säsongsarbetarna och regelbundna åkare men även lokalbefolkning och finsmakare på öl!. 

Stiefs bar

Arsen Café pub

Livlig och kamratlig bar med 3 stora TV skärmar som visar senaste sportnyheter. Arsen är en stor personlighet och pratar gärna bort en stund mumsande en skål jordnötter. Arsen's ligger perfekt intill liftstationen och det är lätt att träffas här oavsett vädret för lite apres-ski medans du fortfarande har pjäxorna på oavsett vädret. 

Arsens

Hotel Rissiou

Nu under ny ledning av ägarna till hotellet. Vi är säkra på att den traditionella baren full med kortspelande bönder fortfarande kommer att servera pastis i momi format och att man blir varmt mottagen i sann fransk lantanda.

after-the-run

Table de la Fare

Det centrala och soldränkta torget direkt utanför baren har blivit precis rätt ställe för en apres ski snack och en tillbringare av rosévin eller en varm chocklad. 

table de la fare

L'Etendard

Det belgiska hotelet nära liftstationen serverar lager och har intressant Happy hour!

Etendard

Chez Bibi

Perfekt för en snabb Crepe eller en kvick aptitretare i en avslappnad atomsfär.

Chez Bibi

Shooters

Nya namnet för 'The Swallow Bar'. Det återstår enbart att se vad som händer i år med biljardborden, bar footboll, air hockey och musiken. Vi hoppas att puben återuppstår i bra populär skepnad.

Shooters