La Villette

(1400m–3300m) LA VILLETTE (1400m–3300m) är den sortens ‘hammeaux’ (dvs en väldigt väldigt liten by) som franska lantdrömmar består av. Ditt privata chalet är omgivet av härliga traditionella gårdar där getter, kycklingar och de stora lantkaninerna fortfarande bor i källare och under takbjälkarna. En del av befolkningen är engagerad i lantbruk som inte förändrats på hundratals år. På sommaren finner du liv i fäbodarna. På vinterkvällen sänker sig den nattliga friden och du sitter framför brasan i sällskapsrummet och slappnar av. 


Var ligger lillbyn?

Ett tusen meter längs vägen eller genom snön på stigen upp i dalen från Vaujany centrum ligger La Villette som erbjuder de mer äventyrliga och oberoende en chans att bo i en miljö som blir allt mer svårfunnen. Åk sidor hela vägen in i byn eller använd skidliften som går i båda riktningarna eller låt oss köra dig i en av våra minibussar om du behöver skjuts.


Logi

Allt vårt boende i La Villette är i vackra modernt upprustade chalets, sovrum med egna badrum, öppna brasor och fantastiska måltider med franska viner. Låt din privata chef och chaletvärd skämma bort dig. 

Rostaing

Lucette

DiBona

Rostaing Comfort